• خانه
  • ارتباط با ما
  • شعب سیتادیوم
    • سیتادیوم ارومیه
    • سیتادیوم رشت
    • سیتادیوم قزوین
  • اخبار
  • درباره سیتادیوم

سیتامیت یک سبک زندگی است! 

سیتامیت یعنی از لذت بردن از لحظات زندگی، آسایش و سلامتی، یک ملاقات با کیفیت و حال خوب در کنار کسانی که دوستشان داریم... 

فودھال سیتامیت از یک سو فضایی برای آرامش خانواده ها و دورهمی آنهاست وازسویی مکمل گذراندن یک روز هیجان انگیز در سیتادیوم و خریدی با کیفیت است. انتخاب غذاھای متنوع، لذت بخش، معطر و خوشمزه لحظاتی جذاب وھیجان انگیز را در سیتامیت خلق می کند. در فودهال سیتامیت دو بخش مجزای غذاهای ایرانی و بین الملل وجود دارد که طیف گسترده ای از سلایق را پوشش می دهد و موجب رضایت خاطر همگان می شود. همچنین، سیتامیت با توجه به سیاست خود در طبخ غذاهای سالم فضایی لذت بخش را برای کسانی که از فرهنگ غذایی خاصی پیروی می کنند و سلامت تغذیه برای آنها بسیار حائز اهمیت است فراهم کرده است.

 

از جمله اتفاقات بسیار جذاب در فودهال سیتامیت امکان مشاهده فرآیند طبخ غذا در این محیط می باشد. اشراف به فضاهای تهیه غذا، دیدن آتش های شعله کشیده در قسمت های پخت کباب و برگر و دید به تنورهای مختلف پیتزا و غذاهای ترکی و امکان مشاهده مراحل آماده سازی غذاهایی همچون پاستا؛ باعث ایجاد حس رضایت و لذتی دو چندان از غذا خوردن می شود. فودهال سیتامیت جایی برای رفع گرسنگی نیست؛ اینجا یک نمایش تمام عیار برای دوستداران غذا و نوشیدنی است، جایی که همه می توانند از تمامی لحظات خود در کنار خانواده و دوستان لذت ببرند. 


چرا فودهال و نه فودکورت؟ 

- مدیریت تمامی غرفه های فودهال سیتامیت یکپارچه است و بنابراین دغدغه سفارش غذا و نظارت بر کیفیت غذاها از سمت مشتریان کاهش پیدا می کند. 

- با توجه به کاهش فضاهای پشتیبان ناشی از یکپارچگی عملکردی غرفه های غذایی، هزینه های سربار کاهش یافته و بالطبع کاهش قیمت عرضه خدمات را به همراه خواهد داشت.

- فودهال ها بر خلاف فودکورت ها جایی برای سرو عمده غذاهای فست فودی نیستند و بیشتر بر ارائه غذا بر پایه فرهنگ های گوناگون تمرکز دارند و فضاهایشان برای ماندن و استراحت کردن و دور هم بودن طراحی شده است. 

- خدمات به مشتریان، حفظ استانداردهای بالای خدماتی برای برند فودهال و رضایت مشتریان از تجربه حضور؛ از جمله مهم ترین دغدغه های مدیریتی در فودهال است. 

 

خلق یک برند منحصربفرد برای اورمیه در مرکز تجاری تفریحی سیتادیوم

برند سیتامیت به صورت سفارشی برای اورمیه خلق شده است. سیتامیت حاصل تفکر، تجربه و خلاقیت یک تیم است که هدفشان ارائه بهترین ها در مرکز تجاری تفریحی سیتادیوم اورمیه بوده است. طراحی سیتامیت و کانسپت جدید و نوآورانه آن به صورت فضایی تلفیق شده در مرکز خرید و نه مجزا از آن، منو غذایی کامل و منطبق با سلیقه و خواسته های استفاده کنندگان و تیم مدیریت حرفه ای ناظر بر عملکرد مجموعه و کیفیت طبخ غذا؛ عواملی هستند که سیتامیت را منحصربفرد و بی رقیب می سازند. 

 

منوی رستوران

مدیریت بهره برداری سیتامیت

مدیریت بهره برداری فودهال سیتامیت اورمیه برعهده گروه مشاوران رفتاری تحت عنوان "رفتاری کانسپت" می باشد. 

گروه رفتاری با سابقه بیش از صدسال  فعالیت بدون وقفه در اداره مجموعه رستوران های چلوکباب رفتاری، مسئولیتی جدید را در راستای ارائه تجربیات خود در زمینه مدیریت و توسعه پایدار مراکز تولیدی صنعت خوراک و آشامیدنی ارائه کرده است که این موضوع از طریق گروه "رفتاری کانسپت" محقق شده است. 

نقطه پیدایش و شروع فعالیت چلوکباب رفتاری به سال 1289 بازمی‌گردد. حاج علی‌اکبر رفتاری (پدربزرگ نادر رفتاری)، اولین شعبه چلوکباب رفتاری را در میدان وحدت اسلامی در داخل بازارچه قوام الدوله افتتاح کرد. یک اعتقاد مشترک در باور تمامی کسانی که از ابتدا تا به امروز این برند را مدیریت کرده‌اند وجود داشته است، “باور به ارائه بهترین خدمات به تمامی مشتریان و رشد و توسعه روزافزون”، این باور اولیه در تفکر خاندان رفتاری جریان یافته و در هر دهه دستاوردهایی را به ارمغان آورده است.

 

صنعت خوراک و آشامیدنی صنعتی پویا و محمل آزمودن و یادگیری است. تنوع راھکارھا و محصولات مختلف برای رسیدن به بھترین نتایج و گسترش آنھا ھمواره فعالان این صنعت را برای نوآوری و بھینه سازی در فعالیت های خود ترغیب نموده است و با بلوغ ھرچه بیشتر این صنعت، لزوم تدوین راھبردھای میان مدت و بلند مدت و پیاده سازی دقیق آنها برای دستیابی به عملکرد پایدار، بیشتر ضرورت یافته و می یابد. فودهال سیتامیت اورمیه برندی تخصصی سازی شده است که گروه بهره بردار آن طراحی مفهومی کانسپت، طراحی دکوراسیون و چیدمان داخلی و طراحی خط تولید را منطبق با نیازها، سلایق و فرهنگ مخاطب و همچنین با در نظر گرفتن بروز ترین دستاوردهای جهان در حوزه صنعت غذایی در دستور کار خود قرار داده است. 

راهبرد یا استراتژی گروه "رفتاری کانسپت" دستیابی به پایداری کسب و کار از طریق توسعه هدفمند بازار، تحقق مشارکت های استراتژیک و اطمینان از بهره وری سرمایه است. تیم "رفتاری کانسپت" با بهره گیری از دانش روز صنعت خوراک و آشامیدنی (F&B) سبب کارآمدتر شدن، چابک تر شدن و موثرتر شدن فودهال سیتامیت اورمیه خواهد شد تا از طریق رشد مداوم و ارزش آفرینی مستمر خدماتی با کیفیت در اختیار مشتریان قرار گیرد. 

آقای نادر رفتاری مالک فعلی نشان تجاری رفتاری متولد سال 1342 در تهران است. وی تحصیلات تکمیلی را در بریتانیا پی گرفت و پس از دریافت مدرک کارشناسی به تهران بازگشت. نادر رفتاری تحصیلات خود را تا سطح دکتری مدیریت ادامه داد و در کنار این مهم، توسعه شعب را بر اساس استانداردهای بین‌المللی مدیریت رقم زده و این مسیر را همچنان با انرژی تازه نسل چهارم دنبال می‌کند.

امروزه 5 رستوران با متراژ بالای 900 متر در سطح شهر تهران با مدیری ایشان و تحت برند رفتاری وجود دارد که این رستوران ها رکورد طبخ 3000 غذا در 2 ساعت را برای مدت ده سال دارد. به عقیده نادر رفتاری طبخ با عشق غذا، قیمت، کیفیت و حال خوب بایستی در کار رستوران‌داری حفظ شود.

 

 

بهره برداری فودهال سیتامیت اورمیه با گروه "رفتاری کانسپت" می باشد که متعلق به جناب آقای رفتاری مالک گروه چلوکباب رفتاری است.

 

 

 

 

درباره سیتامیت

منوی رستوران

مدیریت بهره برداری سیتامیت

مشاهده اخبار

مشاهده گالری

تماس با ما

آدرس دفتر مرکزی سیتادیوم:
تهران، شهرک غرب، بلوار شهید دادمان، نرسیده به هرمزان، برج طوبی، طبقه 11، پلاک 111 
شماره تماس سیتادیوم ارومیه: 09123965555
شماره تماس سیتادیوم رشت: 09123867777  
شماره تماس دفتر مرکزی: 02196667296
ایمیل info@citadium.ir

 

سیتادیوم را دنبال کنید

فرم درخواست همکاری

تمام حقوق وبسایت برای سیتادیوم محفوظ است
طراحی و تولید وبسایت توسط گروه ماز

فرم درخواست همکاری

 
 
 
 
 
 
بارگذاری فایل رزومه(word,pdf)

ثبت درخواست
در حال ارسال اطلاعات ...